Arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV)

Ook geschikt voor jou

Tijdens je werk val je door een glazen deur, waarbij de pezen van je schrijfhand worden afgesneden. Je kunt je hand daarna niet meer gebruiken. Niet alleen in je dagelijks werk, maar ook financieel betekent je plotselinge arbeidsongeschiktheid een enorme strop. Een arbeidsongeschiktheidverzekering bied je financiële zekerheid in geval van arbeidsongeschiktheid. Zeker als zzp’er of ondernemer is het raadzaam een AOV af te sluiten.

AOV ook betaalbaar voor zelfstandigen
Veel ondernemers en zzp’ ers denken dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering duur is. Door de sterke toename van het aantal zzp’ers zijn de premies de afgelopen jaren echter steeds concurrerender geworden. De premie van een AOV is voornamelijk afhankelijk van je beroep, het verzekerde bedrag en de eigen risico periode. Laat je door de verzekeringsadviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen voorlichten over een arbeidsongeschiktheidsverzekering. Je zult ervaren dat een arbeidsongeschiktheidsverzekering ook voor jou haalbaar is.

Een arbeidsongeschiktheidverzekering kiezen
In veel gevallen is het een zelfstandig ondernemer af te raden het risico van arbeidsongeschiktheid zelf te dragen. Als je in loondienst werkt en kostwinner bent, kun je een forse inkomensdaling verwachten als je geen AOV hebt afgesloten en arbeidsongeschikt of werkloos raakt. 

Kies uit het brede aanbod van Boveko Bedrijfsverzekeringen de arbeidsongeschiktheidsverzekering die bij jouw situatie en wensen past. Neem contact op met Boveko!

Arbeidsongeschiktheid