Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Risico's afdekken met jouw camping of recreatiepark verzekering

Jouw camping of recreatiepark goed verzekerd

Mensen beleven een welverdiende vakantie op jouw camping of vakantiepark op hun best. Je wilt dat de gasten zich vermaken, maar jij vindt de stabiliteit van jouw recreatiebedrijf ook belangrijk. Met een verzekeringspakket gericht op campings en recreatieparken zit je goed. Boveko Bedrijfsverzekeringen adviseert in het samenstellen van de juiste camping verzekering voor jouw bedrijf. Zo kan je met een gerust hart blijven ondernemen en je gasten het ultieme vakantiegevoel geven.

Jouw recreatiebedrijf goed verzekerd: wat is er mogelijk?

Als het om het verzekeren van jouw camping gaat is er veel mogelijk. Het is raadzaam een van de Compleet Verzekerd Pakketten van Boveko af te sluiten. Met het Compleet Verzekerd Pakket is jouw camping per direct beschermd tegen de meest voorkomende risico’s. Een vast onderdeel van het pakket is altijd de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Aan de hand van ons advies kunnen we dit pakket verder uitbreiden. Zo is het bijvoorbeeld aan te bevelen om een bedrijfsgebouwenverzekering af te sluiten. Zo bescherm je jouw bedrijfspand standaard tegen mogelijke risico’s als brand, bliksem, storm en inbraak.

Jouw camping of recreatiepark goed verzekerd

Bij Boveko Bedrijfsverzekeringen heb je een partner waar je op kan bouwen. Een partner bestaande uit specialisten met ruime kennis in de recreatiebranche. Aan de hand van een adviesgesprek kunnen we goed bepalen welke verzekeringen verantwoord zijn voor jouw bedrijf om af te sluiten. Tijdens dit adviesgesprek benoemen we alle risico’s welke zich in jouw situatie kunnen voor doen. En jaarlijks nemen we jouw situatie opnieuw onder de loep. Er kan in een jaar tijd namelijk veel veranderen. Zo weet je altijd zeker dat je goed verzekerd bent met Boveko Bedrijfsverzekeringen.

 

Direct contact opnemen

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet