Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Wij zijn Boveko.

Ondernemen is risico’s nemen. Van ZZP’er tot groot zakelijk, van bouw tot transport en van zorg tot horeca, ieder bedrijf is uniek. We zijn ondernemers die naast je aan tafel zitten. We kijken verder dan alleen de verzekeringen, voorkomen is beter dan genezen. Van eerste kennismaking tot de volledige afhandeling van schade. Boveko regelt het voor je, persoonlijk en met korte lijnen. Boveko is er voor jou. Voor de zekerheid.

Persoonlijk maatwerk: Iedere klant, ieder bedrijf en iedere (financiële) situatie is uniek. Onze werkwijze verschilt dan ook per klant, dat is maatwerk. Wij staan voor persoonlijk contact met vaste aanspreekpunten.

Eerlijk: Afspraak is afspraak. Wij zeggen gewoon eerlijk waar het op staat, transparant en overzichtelijk. We gaan zorgvuldig met persoonlijke en vertrouwelijke informatie om.

Snel & altijd bereikbaar: We houden van snelheid, zo kun jij doorgaan met ondernemen. We streven ernaar om altijd een stap voor te blijven in communicatie en berichtgeving. Daarnaast zorgen we ervoor dat we altijd bereikbaar zijn voor vragen of advies. Wij zijn jouw vaste sparringpartner.

Onafhankelijk: We werken samen met veel verschillende aanbieders, banken en verzekeraars en kennen de weg in verzekeringsland. Zo kunnen we je altijd goed én onafhankelijk adviseren. We maken gebruik van de kennis en vaardigheden van onze collega’s. Als team zijn we snel en daadkrachtig, vieren we successen en laten we anderen stralen.

Voor de zekerheid: De continuïteit van jouw bedrijf staat bij ons voorop. Jouw verzekeringen moeten gewoon goed zijn. We zijn dichtbij en betrokken bij alle stappen die jij met je onderneming zet. We zijn er voor je, voor de zekerheid.

Even voorstellen

Met een flinke dosis gezamenlijke kennis op zak hebben we altijd een adviseur die matcht met jouw vraag of situatie. We zijn benieuwd naar jouw verhaal en zijn er voor je. Snel, altijd bereikbaar en eerlijk.

Ontmoet ons team
"Een eerste gesprek en vrijblijvende verzekeringscan is voor onze rekening."
Voorstellen

Benieuwd waar wij zitten?

Vestiging Gorinchem
Hoofdvestiging Gorinchem
Beatrixlaan 2a, 4213 CJ Dalem
Vestiging Leerdam
Vestiging Leerdam (op afspraak)
Voorwaardsveld 5a, 4142 DA Leerdam
Vestiging sliedrecht
Vestiging Sliedrecht (op afspraak)
IJsbaan 12, 3362 KB Sliedrecht

Tijd voor een
goede bak koffie?

Ben jij klaar voor de volgende stap? Maak nu een vrijblijvende afspraak en kom langs op een van onze kantoren.

Contact info@boveko.nl
Meet
Contact