Maatschappelijk

Wij beperken ons niet tot alleen geld verdienen.

In de regionale amateurvoetbalwereld zijn Boveko Bedrijfsverzekeringen en de samenwerkingspartners Van Ekeren Kuiper Woning - en Bedrijfsmakelaars en Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen, met vestigingen in Leerdam (Voorwaartsveld 5a) en Dalem (Beatrixlaan 2a), op diverse niveau's hoofdsponsor of mede-hoofdsponsor.

Wij zijn al enkele jaren subsponsor van voetbalvereniging Sliedrecht en onze samenwerkingspartners van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen en Van Ekeren Kuiper Woning- en Bedrijfsmakelaars zijn ook al enkele jaren de trotse hoofdsponsor van voetbalvereniging LRC Leerdam. Van Ekeren Hypotheken en Verzekeringen is hoofdsponsor van SVS’65, mede-hoofdsponsor van vv Vuren en GJS en subsponsor van vv Asperen. 


Wij beperken ons echter niet tot sponsoring van alleen voetbal- en andere sportverenigingen. 

Op woensdagmiddag 8 augustus 2018 werd bijvoorbeeld de zandbak met een zandbakrand van boomstammen en boomstammetjes in het midden om op te zitten en te balanceren feestelijk geopend op het Natuurcentrum in Gorinchem. 

Deze zandbak had het Natuurcentrum nooit kunnen aanleggen zonder steun van ons. 

Het Natuurcentrum op het mooiste eiland van Gorinchem en de regio biedt, met mens, dier en natuur, een plaats voor ontmoeting, meedoen, bewustwording, en ontspanning op een eigentijdse wijze als voorbeeld voor een duurzame samenleving. 

Wij doen graag wat terug voor de gemeenschap!

alt