Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Inventaris en Goederenverzekering

Waarom een inventaris- en goederenverzekering?

Als ondernemer heb je ongemerkt heel wat zaken in je bedrijfspand staan. Als je inventaris en/of goederen schade oploopt, kan dat tot omzetverlies leiden. Een inventaris- en goederenverzekering biedt dekking en zekerheid.

Wat verzekert een inventaris- en goederenverzekering?

Met een inventaris- en goederenverzekering ben je verzekerd tegen schade aan je inventaris en goederen. Het betreft alle goederen, voorraden, machines, apparatuur en andere bedrijfsmiddelen die aanwezig zijn in het gebouw waar je als ondernemer actief bent. De dekking is standaard voor schade na brand, storm, waterschade, inbraak, diefstal of blikseminslag. De mogelijkheid is aanwezig de dekking uit te breiden met bijvoorbeeld huurdersbelang.

De juiste inventaris- en goederenverzekering voor je bedrijf?

Je wilt een op maat gesneden goederen- en inventarisverzekering die past bij je onderneming, goede verzekeringsvoorwaarden en een scherpe premie? De zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen zijn onafhankelijk en thuis in het labyrint verzekeraars  en verzekeringsvoorwaarden. Zo kunnen we voor jou een op maat gesneden goederen- en inventarisverzekering met een scherpe premie afsluiten.

Neem gerust contact op met een van onze zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen. We helpen je graag. Niet alleen bij het afsluiten van een verzekering maar ook bij schade.

Inventaris en Goederen
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact