Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Inzittendenverzekering

Waarom een inzittendenverzekering?

Je hebt een auto en hebt daarvoor een prima autoverzekering afgesloten. Heb je echter voor je passagiers een ongevallen inzittendenverzekering afgesloten? Zowel privé als zakelijk komt het voor dat je niet alleen in een voertuig aan het verkeer deelneemt. Uiteraard helpen de verzekeringsadviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen je bij het kiezen en afsluiten van de juiste ongevallen inzittendenverzekering.

Ook schade van inzittenden verzekeren

Bij schade wordt er bij een ongevallen inzittendenverzekering niet beoordeeld wie er schuldig is aan het ongeluk. Dat is bij wettelijke aansprakelijkheid wel het geval. Conform de verzekeringsvoorwaarden wordt er een van te voren vastgesteld bedrag uitgekeerd. Schade als gevolg van het instappen en uitstappen van de bestuurder en overige inzittenden is verzekerd. Ook als er sprake is van langs de weg staan in verband met een noodreparatie.

Een inzittendenverzekering kiezen

Voor een inzittendenverzekering kun je kiezen uit een ongevallen- en/of een schadeverzekering. Bij ongevallen inzittendenverzekering wordt een vooraf bepaald bedrag (gedeeltelijk) uitgekeerd. Bij een schade inzittendenverzekering wordt de werkelijke schade tot maximaal de hoogte van het verzekerde bedrag uitgekeerd. Niet alle verzekeraars bieden beide soorten inzittendenverzekeringen aan. Voor beide vormen kun je uiteraard wel terecht bij de adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen. Neem contact met ons op voor een onafhankelijk advies.

Inzittenden
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet