Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Lijfrenteverzekering

Waarom een lijfrenteverzekering?

Wil je jouw pensioen aanvullen met een lijfrente-uitkering? Ben je als zelfstandige werkzaam en wil je zelf je oudedagsvoorziening regelen met een kapitaalverzekering of banksparen via een lijfrenterekening? Met een lijfrenteverzekering kun je zorgen voor een onbekommerde financiële toekomst. Zo creëer je voor jezelf financiële ruimte om na je pensionering te blijven doen wat je graag wilt doen.

Hoe werkt een lijfrenteverzekering?

Uit een lijfrenteverzekering wordt op overeengekomen momenten een bedrag aan jou, als verzekerde, uitbetaald. Je sluit deze kapitaalverzekering af door een eenmalige storting of door periodiek lijfrentepremie te betalen. Vanaf je pensionering krijg je uit deze verzekering een lijfrente-uitkering. Tijdens het afsluiten van de verzekering wordt bepaald over welke periode deze uitkering plaatsvindt. Je kunt er ook voor kiezen je lijfrente-uitkering levenslang te laten plaatsvinden. De financiële adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen informeren je graag over de mogelijkheden van het sluiten van een lijfrenteverzekering of banksparen.

Een gunstige kapitaalverzekering afsluiten

Zeker als zelfstandige is het belangrijk je pensioen goed te regelen. Je wilt immers graag 'iets' hebben om op terug te vallen. De lijfrente- of kapitaalverzekering is een goede optie. Wil je weten welke lijfrente-uitkering tegen welke lijfrentepremie mogelijk is? Neem dan contact op met één van de specialisten van Boveko Bedrijfsverzekeringen. Ook voor advies bij lijfrente afkoop, opties voor banksparen en voor je overige verzekeringsvragen kun je bij de financieel adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen terecht.

Lijfrente
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact