Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Ongevallenverzekering

Waarom een ongevallenverzekering?

Een ongeluk zit echter in een klein hoekje, ook op de werkplek. De gevolgen kunnen groot zijn, zeker voor ondernemers. Wat als je blijvend letsel oploopt en je je beroep niet meer kunt uitoefenen? Of in het slechtste geval je overlijdt aan de gevolgen van een bedrijfsongeval. Met een ongevallenverzekering verzeker je je tegen de financiële gevolgen van blijvende invaliditeit en dood welke door een ongeval is veroorzaakt.

Ongevallenverzekering: zekerheid bij een ongeval

Een ongevallenverzekering keert een vooraf vastgesteld bedrag uit bij blijvende invaliditeit en dood veroorzaakt door een ongeval. Bij gedeeltelijke invaliditeit wordt een percentage van het verzekerde bedrag uitgekeerd afhankelijk van de mate van invaliditeit.

De hoogte van het verzekerde bedrag is afhankelijk van je wensen en persoonlijke situatie. Ben je benieuwd welke ongevallenverzekering bij jou en je werkzaamheden past? De adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen zoeken dat graag voor je uit, adviseren je en sluiten een op maat gesneden ongevallenverzekering voor je af.

Collectieve ongevallenverzekering

Als extra secundaire arbeidsvoorwaarde sluiten veel werkgevers een collectieve ongevallenverzekering voor hun medewerkers af. Je kunt kiezen uit twee soorten dekkingen:

  • Je medewerkers zijn 24 uur per dag verzekerd, zeven dagen per week;
  • Je medewerkers zijn alleen verzekerd voor ongevallen op het werk en onderweg van huis naar het werk en terug.

Zo zijn je medewerkers in elk geval goed verzekerd als hen een bedrijfsongeval overkomt met blijvende invaliditeit of dood tot gevolg.

Wil je een collectieve ongevallenverzekering voor jezelf en jouw medewerkers sluiten? Neem contact op met een van onze adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen en vraag naar de mogelijkheden.

Ongevallen
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet