Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Verzuimverzekering

Wanneer één of meerder medewerkers ziek zijn, kunnen de kosten voor je bedrijf hoog oplopen. Je medewerker kan zijn werk niet uitvoeren waardoor je mogelijk vervangende medewerkers moet aannemen. Je hebt als werkgever ook met wet- en regelgeving te maken. Het loon van een zieke werknemer moet bijvoorbeeld twee jaar lang doorbetaald worden. Je dient tevens allerlei activiteiten conform de wet Verbetering Poortwachter uit te voeren om ziekteverzuim te verminderen. Een ziekteverzuimverzekering kan het financiële risico dat je als ondernemer loopt, afdekken.

Ziekteverzuim zonder al te grote financiële gevolgen

Een verzuimverzekering zorgt ervoor dat de financiële risico’s van ziekteverzuim gedekt zijn. Een goede verzuimverzekering bied je echter meer voordelen. De Wet Verbetering Poortwachter verplicht een werkgever een aantal inspanningen te verrichten ter voorkoming van ziekteverzuim en re-integratie van zieke werknemers. Via een verzuimverzekering kun je gebruik maken van arbodiensten om aan je verplichtingen als werkgever te voldoen, zonder dat je dat extra tijd en moeite kost.

Een verzuimverzekering kiezen

Welke verzuimverzekering bij jouw bedrijf past, hangt onder andere af van het soort werk dat wordt verricht en het aantal medewerkers dat je in dienst hebt. Ook je wensen op het gebied van preventie van ziekteverzuim en hulp bij re-integratie spelen een rol. De zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen helpen je graag een op maat gesneden verzuim verzekering samen te stellen en voor je af te sluiten. Met de verzuimverzekering voldoe je als wetgever aan de wettelijke verplichtingen en blijven de financiële gevolgen van ziekteverzuim te overzien.

Neem gerust contact op met één van onze zakelijke adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen. We helpen je graag en niet alleen bij het afsluiten van een verzekering maar ook bij schade.

Verzuim
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact