Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Werkmaterieelverzekering

Je staat er misschien niet bij stil, maar als je werkmaterieel zoals heftrucks, veegmachines, shovels of graafmachines gebruikt, liggen er talloze ongelukken op de loer. Machines kunnen bijvoorbeeld omvallen en werknemers kunnen met rijdend materieel ongelukken en/of schade veroorzaken. Een werkmaterieelverzekering bescherm je tegen kosten van schade met of door werkmaterieel aan personen of goederen.

Welke dekkingen biedt een werkmaterieelverzekering?

Een werkmaterieelverzekering is samen te stellen uit verschillende dekkingen.

  • De wa-dekking is verplicht voor gemotoriseerd werkmaterieel en biedt dekking voor aansprakelijkheid voor schade die jij of je werknemers toebrengt aan anderen (zaak- of personenschade).
  • De beperkt cascodekking biedt dekking voor schade door onder andere diefstal, brand, natuurrampen en ruitschade. Een passende dekking als de dagwaarde van je werkmaterieel niet meer zo hoog is.
  • De volledig cascodekking bied je ook dekking voor botsingen, van de weg of in het water raken en andere externe schadeoorzaken. Je bent dus ook verzekerd voor schade aan je eigen werkmaterieel die jezelf hebt veroorzaakt. De volledig casco dekking wordt meestal afgesloten voor werkmaterieel met een hoge dagwaarde.

De juiste werkmaterieelverzekering afsluiten

Om een werkmaterieelverzekering op maat te kunnen afsluiten, is het belangrijk eerst een goed overzicht te hebben van je materieel en de werkzaamheden die ermee worden verricht. Natuurlijk neemt de adviseur van Boveko Bedrijfsverzekeringen je deze inventarisatie en analyse graag uit handen. Door de voorwaarden van verschillende verzekeraars naast je wensen te leggen, kunnen wij een werkmaterieelverzekering op maat tegen een scherpe premie voor je afsluiten.

Voor de juiste werkmaterieelverzekering ben je bij de adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen aan het goede adres. Neem contact met ons op en Informeer vrijblijvend naar ons ruime aanbod van werkmaterieelverzekeringen.

Werkmaterieel
golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet
Contact