Een ontslagvergoeding

en nu?

Ontslag is meestal vervelend, maar wellicht wordt het leed wat verzacht als je een ontslagvergoeding meekrijgt. Als je bij je ontslag een gouden handdruk ontvangt, is het verstandig goed na te denken over de besteding van je vergoeding. Heb je het geld direct nodig? Wil je zelf een bedrijf opstarten? Er zijn verschillende mogelijkheden om je ontslagvergoeding te gebruiken. De adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen geven hier graag advies over.

Na ontslag je gouden handdruk besteden
Als je direct over je ontslagvergoeding wilt beschikken, kun je deze in één keer laten uitkeren. Een uitkering in termijnen kan ook een interessante optie zijn. Je kunt er echter ook voor kiezen om na ontslag je gouden handdruk te gebruiken als aanvulling op je pensioen. De financiële adviseurs van Boveko Bedrijfsverzekeringen kunnen voor je berekenen hoe jouw gouden handdruk voor jou het meeste oplevert.

Berekenen wat jouw gouden handdruk kan opleveren
De diverse opties voor jouw ontslagvergoeding hebben verschillende fiscale gevolgen en brengen kosten met zich mee. Als je na je ontslag je gouden handdruk optimaal wilt benutten, is het verstandig al voor de uitkering contact op te nemen met een financieel adviseur van Boveko Bedrijfsverzekeringen. Wij berekenen wat je gouden handdruk oplevert en zetten de mogelijkheden voor je op een rij. Neem tijdig contact op met een financieel adviseur van Boveko  Bedrijfsverzekeringen voor een vrijblijvend advies.

alt