Afspraak maken?
Venster sluiten ×
Afspraak maken?
Bel ons: 0184 481 010
Email ons: info@boveko.nl
WhatsApp ons: 06 1324 8697
Lines Line
golfbeweging1
golfbeweging2

Met onze dakdekker verzekeringen dek je risico’s af

Boveko Bedrijfsverzekeringen adviseert jouw dakdekkersbedrijf de juiste verzekeringen

Dakdekkers beoefenen een specialistisch vak. Er is dan ook behoorlijk wat vakkennis voor nodig. Daarnaast heeft een dakdekker te maken met een veelvoud van veiligheidseisen. En dat is niet voor niets. Als dakdekker heb je met nodige risico’s te maken. Goed om deze risico’s af te dekken met verzekeringen. Zo voorkom je mogelijke financiële schade. Boveko Bedrijfsverzekeringen bestaat uit een specialistisch team welke jouw situatie onder de loep neemt. Zo ben je als dakdekker altijd goed verzekerd. Veel voorkomende verzekeringen zijn de brandverzekering en aansprakelijkheidsverzekering. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Brandverzekering voor dakdekkers

Voor dakdekkers wie branden is een verzekering tegen brand onmisbaar. Maar met welke verzekering dek je dit risico precies af? Vaak is brand bij dakdekkers niet opgenomen in de standaard aansprakelijkheidsverzekering. Een speciale brandverzekering voor dakdekkers biedt hier de oplossing. Deze verzekering gaat net even wat verder in op het risico brand en dekt dan ook specifiek dit risico af. Weten wat een brandverzekering voor jou als dakdekker kan bieden? Neem dan contact met ons team van specialisten op.

Bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering voor dakdekkers

Voor dakdekkers zijn er speciale bedrijfsaansprakelijkheidsverzekeringen. De kosten en dekking van de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering zijn afhankelijk van de werkzaamheden van het dakdekkersbedrijf. Als er bijvoorbeeld brandwerkzaamheden plaatsvinden kan de verzekering anders ingericht zijn. Benieuwd welke bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering specifiek voor jouw situatie toepasbaar is? Neem dan contact met ons team van specialisten op.

Altijd goed verzekerd met een jaarlijkse update

Met Boveko Bedrijfsverzekeringen ben je altijd goed verzekerd. Het team van specialisten van Boveko weet welke verzekeringen toepasselijk zijn voor dakdekkers. Bovendien kijken we elk jaar opnieuw naar jouw situatie. Als jouw situatie is veranderd kunnen we mogelijk aanvullende verzekeringen adviseren. Zo ben je altijd gedekt tegen de meest voorkomende risico’s in jouw nieuwe situatie.

 

Direct contact opnemen

Meer informatie?

Wil je weten wat Boveko voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan een gratis gesprek

golfbeweging3
golfbeweging4

Van A tot Z geregeld

Wij lezen de kleine lettertjes, voorkomen verrassingen en onnodig hoge premies.

Contactinfo@boveko.nl
Meet